Over ons

Heeft u een bepaald idee voor een keuken en wilt u deze graag gaan realiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Sinds onze oprichting in 2001 zijn wij gestart als een jong en dynamisch bedrijf uit Bunschoten-Spakenburg. Altijd is de echte Spakenburgse arbeidsmentaliteit als een rode draad in het bedrijf gebleven. Ons bedrijf heeft een showroom die op afspraak is geopend. Zo bieden wij u de kans om de materialen te voelen en te bekijken welke mogelijkheden er zijn. Wij blijven ons ontwikkelen en met de tijd meegaan. Dit realiseren wij door beurzen te bezoeken om op de hoogte te blijven van de trends en de materialen.

Elk interieur, keuken of badkamermeubel is verschillend. Elke wens is uniek en elke ruimte is ongelijk. Dit maakt ons werk elke keer weer tot een nieuwe uitdaging. Ons kleine en hechte team wil graag het meubel realiseren dat de klant voor ogen heeft. Iedereen voert met veel passie het werk uit en geniet van elke nieuwe uitdaging die zich aandient.

Hard werken met passie heerst bij ons in elk project. Een keuken, een kast, of badkamermeubel dat wij voor u ontwerpen wordt met de volle 100% aandacht geproduceerd en gemonteerd. Een samenwerking met ons betekent een prachtig meubel dat uniek is in zijn eigen soort.